TEMADAGAR "...på skogen"
Det är begränsade antal platser vid samtliga tillfällen, så först till kvarn gäller.
Efter att ni skickat in en bokningsförfrågan bekräftar vi bokningen via e-post - då är det bokat.
| BRÄNNVINSBORD - på skogen Brännvinsbordet är en traditionell svensk företeelse som har sitt ursprung från 1600-talet. Det kan ses som en föregångare till dagens smörgåsbord och består av ett rikt utbud av olika förrätter och smårätter, ofta serverade tillsammans med brännvin.
Meny Förrätt är "brännvinsbordet" med smör, bröd, ostar, rökt fisk och rökt kött
Till varmrätt serverar vi en Svensk klassiker : Skinkstek med färskpotatis, gräddsås och äppelkompott. Pris: 390 kr
Dryckespaket (3st snaps , 1st glas vin eller starköl) 365 kr Alkoholfria drycker finns att köpa i restaurangen. | JULI 8/7
från kl 18.00
|
| VILT - på skogen Meny Förrätt är ceviche med räkor och kallrökt fisk
Till varmrätt serverar vi vildsvinsmedaljong, biff av kronhjort och älgstek med rosmarinrostad potatis, rödvinssås och primörer. Pris: 475 kr
Drycker finns att köpa i restaurangen, vi har fullständiga rättigheter.
| JULI 15/7
från kl 18.00
|
| LYX - på skogen
Nu blir det lyxmiddag med en gästkock !
Meny Vi håller den fullstädiga menyn hemlig men vi kan avslöja att det blir sju rätter med exklusiva råvaror...
Pris: 970 kr
Drycker finns att köpa i restaurangen. Vi har fullständiga rättigheter.
| JULI 22/7
kl 18.00
|