e-gården

Gårdsbutik och sommarkafé med eget gårdsslakteri

Korvtillverkning och rökning av kött

 



Vi jobbar med charktillverkning, korvtillverkning och rökning.

Vi stoppar korven i naturskinn och röker den i alspån. Korven skapas manuellt som ett äkta mathantverk, inte i industriell skala. Önskas vakuumförpackning och märkning kan man välja mellan storpack och konsumentförpackat.
Märkning enligt gällande regelverk ingår i förpackningspriset.


Minsta volym för korvtillverkning är 4kg.

Se prisinformation här.




Citat från en kund:

- Oj, vad mycket beröm vi fått från våra kunder för årets korv!!! Eftersom jag inte riktigt kan ta åt mig äran, så skickar jag vidare berömmet till Er 🙂

Alla är jättenöjda, och tycker att den är fantastiskt god!

Citat från en kund:

-Nu har vi smakat på den mest utsökta lammkorven jag ätit. Den är lika god kall som varm.


Samtal